SEO Tool – recomandare unelte seo

In general orice speciaist SEO cauta cele mai bune unelte SEO atunci cand are un proiect de analizat. Este foarte important sa poti analiza concurenta atunci cand ai un proiect, sa ai acces la toate informatiile site-ul pe care il analizezi ( daca o alta firma s-a ocupat de optimizarea SEO a site-ului in trecut, trebuie verificat ce au facut cei dinaintea ta ).

Un SEO Tool bun care iti ofera informatii corecte te ajuta si iti usureaza munca, o unelta SEO buna de obicei costa ( mai mult sau mai putin ), dar nu neaparat. Un exemplu de tool pentru optimizare SEO foarte bun este cel de la moz.com , doar ca plata lunara este destul mare daca ai doar un singur site de intretinut ( sau daca beneficiul pentru acel site nu acopera ca si costuri orice unelta seo ). Adica daca un site si de exemplu bonificatia lunara depaseste 3.000 euro atunci clar ai nevoie de profesionalism din toate punctele de vedere.

Am facut urmatoarea verificare seo pe wixmoz.com pentru domeniul nostru wikiwebs.ro :

http://www.wixmoz.com/domain/wikiwebs.ro  :  aici am gasit o multitudine de informatii care ne vor ajuta pentru optimizarea cat mai buna a site-ului nostru.