Am spart sticla geamul la telefonul Apple

Am spart sticla geamul la telefonul Apple. Ce trebuie sa fac ?

La aceasta intrebare raspunsul este relativ simplu,dar in acelasi timp si complicat. De ce? Pentru ca de multe ori se confunda „geamul” cu display-ul telefonului propriu zis si clar costurile pentru reparatie sunt diferite.
Prin geam se intelegea intotdeauna parta pe care actionati cu „degetul”, care de multe ori este doar o sticla de protectie si poate sau nu sa fie inclusiv touchscreen. Cand vorbim de touchscreen ne referim la aceea componenta gsm care este o sticla de protectie dar care are si banda flex si este implicit si touchscreen.
La multe telefoane sticla de protectie nu are banda flex de conectare pe placa de baza, deci este doar o sticla de protectie si touchscreen-ul se aflat pe componenta display ( ca si in cazul telefoanelor iphone )
Daca efectuam o simpla cautare pe motoarele de cautare cum ar fi: schimbare sticla iphone 7 ori schimbare sticla iphone 7 plus ori schimbare sticla iphone 8 ori schimbare sticla iphone 8 plus ori schimbare sticla iphone x si o sa gasim foarte multe rezultate si firma care se ocupa de schimbarea sticlei la telefoanele iphone. Bineinteles, preturi diferite implicit si calitatii diferite,ceea ce se reflecta fara doar si poate in pretul final. Pentru a putea schimba sticla unui telefon Iphone la nivel profesional trebuiesc o serie de utilaje si indemanare.

Procedeuri de Schimbare Sticla Telefoane Iphone :

Chiar daca la inceputul schimbarilor de sticla se folosea pentru Lipire Gel Loca chiar si acum sunt multe service-uri care utilizeaza acest procedeu in multe service-uri gsm din Romania. Cel mai bun procedeu de Lipire a sticlei in acest moment este prin Laminare cu OCA, doar ca pentru lipirea sticlei prin Laminare trebuie statie de Laminare OCA, iar pretul ei este undeva la 3.000 Lei incluzand taxele de transport si taxele vamale. Nu este o suma mare pentru utilaj ce iti va permite o crestere a calitatii serviciilor oferite, doar ca orice utilaj presupune si o manuire desavarsita completata de experienta pe care multi dintre cei care fac service gsm nu o au.
Foarte important pe langa pretul total de schimbare a sticlei unui telefon iphone este si faptul daca acel service isi asuma riscul spargerii display-ului in timpul operatiunii de separare, deoarece multe service-uri nu si-l asuma, iar atunci in timpul separarii exista un risc ca si display-ul sa se sparga si atunci cade in obligatia Posesorului Telefonului sa decida daca va pune un Display sau va ramane cu un Telefon Defect. Unele service-uri care se bazeaza pe experienta isi asuma acest risc, un mare atu al dumnevoastra Posesorule.

Nu va grabiti atunci cand doriti sa alegeti un service pentru schimbarea sticlei iphone si sunati la cel putin 3 service-uri, intrebati de pret, daca isi asuma
riscul spargerii display-ului si modalitatea prin care se efectueaza schimbarea ( cu cat vor folosi cuvinte mai tehnice cu atat mai multe incredere sa aveti in ei ).

Mai jos o sa va prezentam cateva videoclipuri cu modalitate de a schimba sticla la mai multe modele de telefoane Iphone. Chiar daca va parea usor, trebuie sa luam in considerare experienta pe care o au acesti oameni si toate sculele necesare acestui proces, asa ca va recomandam sa nu incercati acasa

Schimbare Sticla Iphone X 

Schimbare Sticla Iphone 8/8 Plus 

Schimbare Sticla Iphone 7/7 Plus